Startsida

fredag 6 maj 2022

Västvärldens smarta vapen dödar inte barn

Många människor i västvärlden funderar på hur den ryska befolkningen kan tro på propagandan dom läser i sina medier!!??  Lika många människor harmar sig över att ledningen i Ryssland har gjort det svårare för ryssar att ta del av dom medier västvärlden har att erbjuda. 

Vad dessa människor bör göra är att fråga sig själva hur ofta man själv tar del av den ryska informationen och varför man då skulle tro att ryssarna skulle vara intresserade av att ta del av vår när man får "sanningen" enkelt serverat på eget språk? 

"Andelen ryssar som litar på president Vladimir Putin har stigit till 81,6 % från 67,2 % innan han beordrade in trupper till Ukraina den 24 februari, enligt en undersökning av den statliga opinionsundersökningen VTsIOM"

Det är ingen tvekan om saken att Putin är populär bland folket i Ryssland. Anledningen till detta är naturligtvis pga den information dom får i sina medier. Att man enkelt kan styra majoriteten med propaganda fungerar lika bra nu som det gjorde under andra världskriget. Detta verktyg är man även fullt medveten om bland beslutsfattarna i västvärlden.

Hur bra propagandan har fungerat i västvärlden får man reda på genom att ta reda på hur många i västvärlden som stöder sanktionerna och kriget man har mot Ryssland i Ukraina. 

I västvärlden betraktar man den minimala minoritet Ryssar som inte stöder Rysslands krig i Ukraina för hjältar samtidigt som man betraktar den minimala minoritet i väst som inte stöder västvärldens krig i Ukraina för nättroll. Kanske är det så att vad dessa båda minoriteter har gemensamt är att dom genomskådat propagandan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar