Startsida

lördag 31 augusti 2019

Hur Få Bort Riktad Reklam & Annonser Som Förföljer Dig På Nätet

Alla har vi varit med om annonser och reklam som verkar förfölja oss på internet. Det spelar ingen roll vilken sida du besöker så dyker den samma reklamen upp nu som då i webbläsaren. 


Här ska du få några effektiva tips om hur du får bort den riktade reklamen som dyker upp och som bonus får du även snabbare och stabilare dator.

Först vill jag förklara hur det fungerar.
Låt oss säga att du är sugen på att köpa nya Nike skor och söker på runt på Google och jämför priserna i olika butiker. Under sökandet hittar du något annat intressant att läsa och glömmer bort skorna. Senare när du besöker vissa sidor så blir du påmind om skorna i form av reklambanners.

Anledningen till att du får så kallad riktad reklam är för att när du besöker webbsidor så sparas det information i din dator. Har du kollat på Nike skor så sparas denna information på din dator under en viss tid.

Lösning för att få bort riktad reklam och samtidigt få snabbare dator.

Om du vill få bort riktad reklam så kan man enkelt rensa surfhistoriken manuellt i webbläsaren. Hur man gör beror på vilken webbläsare man har.

Jag rekommenderar ändå att använda programmet Advanced SystemCare som rensar datorn från onödiga filer och förbättrar datorns stabilitet och säkerheten. Programmet är på Svenska och har en version som är helt gratis att ladda ner och använda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar